موسیقی، مهارت های شنوایی کودکان ناشنوا را تقویت می کند

موسیقی، مهارت های شنوایی کودکان ناشنوا را تقویت می کند


کاهش شنوایی شایع ترین اختلال شنوایی است که در ابتدا بدون علائم ظاهری بروز می‌کند.؛ اما اگر این بیماری پیش رونده به موقع درمان نشود، در اغلب موارد به اختلال در یادگیری کودک، اختلال در تکلم و حتی عقب‌ماندگی ذهنی کودک منجر می‌شود.

به‌ طور متوسط در هر ثانیه حدود ۳۰ هزاربایت اطلاعات از طریق گوش به مغز وارد می‌شود که اگر در امر ورود این اطلاعات اختلالی ایجاد شود، توانایی تجزیه و تحلیل پایین آمده و فرد متهم به کم‌هوشی، حواس پرتی و بی‌دقتی می‌شود.

نتایج این تحقیق که در مجله Music Perception منتشر شده است، نشان می دهد کودکان مبتلا به اختلالات شنوایی در طول روز به طور مرتب در معرض موسیقی و آواز قرار دارند پس محققان مهارت های شنیداری، درک گفتار در محیط های پر سر و صدا، مهارت های آواز خواندن و پاسخ های مغز به تغییرات در صداهای موسیقی را در آن ها اندازه گیری کردند.

یکی از محققین از دانشگاه Helsinki می گوید که کودکانی که کاشت حلزون انجام دادند و به طور مرتب آواز می خوانند، درک بهتری از گفتار در محیط های پر سر و صدا دارند. او معتقد است نتایج تحقیق بر آینده کودکان تاثیرات مهمی دارد.

محققان معتقدند مهارت های ارتباطی، به خصوص توانایی درک گفتار در محیط های پر سر و صدا، نقش حیاتی در آموزش کودکان دارد و همه کودکان، به ویژه کودکان دارای اختلالات شنوایی، باید امکان یادگیری موسیقی و به ویژه آواز خواندن داشته باشد.



ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.